УВАГА!!! Опитування молоді для подальшого формування молодіжної політики

УВАГА!!! Опитування молоді для подальшого формування молодіжної політики

Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з Молодіжною радою при Житомирській ОВА та  міжнародним молодіжним проєктом U-Report («Ю-репорт») Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні впродовж листопада 2023 року проводиться опитування серед молоді області.

Про доступність сприйняття інформації

Про доступність сприйняття інформації

    17 листопада 2023 року розпорядженням Кабінету Міністрів України за № 1046-р. схвалено Рекомендації щодо викладення інформації суб’єктами владних повноважень у форматах, що забезпечують доступність її сприйняття. Дані рекомендації спрямовані на забезпечення доступності сприйняття інформації, що викладається суб’єктами владних повноважень (органи державної влади, органи місцевого самоврядування, інші суб'єкти, що здійснюють владні управлінські функції відповідно до законодавства, у тому числі на виконання делегованих повноважень) та реалізацію положень Конвенції про права осіб з інвалідністю, а також враховують необхідність викладення інформації суб’єктами владних повноважень у форматах, що забезпечують доступність її сприйняття особами з інвалідністю та особами з порушенням інтелектуального розвитку.

Відділ правового забезпечення роз’яснює, як вилучити декларацію з відкритого доступу?

Відділ правового забезпечення роз’яснює, як вилучити декларацію з відкритого доступу?

Законом про відновлення декларування передбачено, що на період до припинення чи скасування воєнного стану у відкритому доступі не відображатимуться декларації певних категорій суб’єктів декларування. Їх НАЗК вилучатиме з відкритого доступу після отримання подання.

До ювілею Ружинського ліцею

До ювілею Ружинського ліцею

     У «Видавництві» «Ліра-К», М. Київ, вийшла у світ книга «На порозі рідної школи», автором якої  є Олександр Коляновський. У пропонованій книзі на основі архівних матеріалів, сучасних публікацій, шкільних документів розповідається про 150-річну історію Ружинського ліцею, розкриваються  сторінки становлення і розвитку закладу. У роботі використані архівні матеріали, що раніше не публікувалися. Книга наповнена великим фактичним матеріалом, рідкісними світлинами, спогадами учнів школи. Один із розділів книги присвячений  воїнам-випускникам гімназії, які загинули під час захисту суверенітету  та територіальної цілісності України у російсько-українській війні.

Про роботу відділу державної реєстрації

Про роботу відділу державної реєстрації

Відділ державної реєстрації Ружинської селищної ради повідомляє, що працівники відділу щоденно проводять актуалізацію даних та надають витяги, довідки, адресні картки з реєстру територіальної громади та погосподарського обліку для оформлення житлових субсидій, поновлення ідентифікаційних кодів та інших запитів. Також проводяться консультації та реєстрації з питань державної реєстрації бізнесу та нерухомості.

Місто Добра – центр доброти для мами і дитини

Місто Добра – центр доброти для мами і дитини

Місто Добра – це міжнародний кризовий центр матері та дитини. Притулок є найбільшим в Україні і наразі не має аналогів. Головна місія – зберегти дитину в сім’ї. Організація знаходиться в Чернівцях за адресою вул. Річна, 10.