Повідомлення  про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Стратегія розвитку Ружинської селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегія). Метою Стратегії є вирішення спільних проблем та реалізація спільних завдань щодо ефективного розвитку продуктивних сил громади, раціональне використання ресурсного потенціалу, створення комфортних умов життя населення, забезпечення екологічної безпеки та вдосконалення територіальної організації суспільства.

Триває робота з розробки Стратегії розвитку Ружинської громади

Триває робота з розробки Стратегії розвитку Ружинської громади

За підтримки компанії BIG CITY LAB, відбулось чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Ружинської громади, активними учасниками якого стали представники різних напрямків та сфер життєдіяльності громади. Під час тривалих обговорень було презентовано поточний стан громади, з презентацією якого можна ознайомитись за посиланням https://drive.google.com/file/d/1qqh3HH2ybmgyL7szDNH2hcWBUmnVNiOd/view?usp=sharing, визначено ключові проблеми, перспективи розвитку та особисте бачення учасників майбутнього громади за умови виконання поставлених цілей.

Планування бюджету громади на 2023 рік

Планування бюджету громади на 2023 рік

Затвердження фінансових планів медичних закладів, програми фінансової підтримки комунальних установ селищної ради, перейменування топонімів населених пунктів громади, земельні питання та багато іншого - все це пріоритенті напрямки роботи депутатського корпусу під час засідань постійних комісій. Напередодні засідання 33 сесії Ружинської селищної ради, депутати активно працювали над питаннями порядку денного. І хоча кожен проект рішення не менш важливий, ніж інший, все ж закцентувала увагу когорта обранців на бюджеті селищної ради на наступний рік та функціонуванні Ружинської центральної лікарні в умовах зменшення надходжень НСЗУ.

Робота з розробки Стратегії розвитку Ружинської громади продовжується

Робота з розробки Стратегії розвитку Ружинської громади продовжується

Спільно з експертами в трансформації міст та професійними помічниками Big City Lab сьогодні відбулось четверте засідання робочої групи. Унікальні особливості громади та конкурентні її переваги, сильні/слабкі сторони та перспективи в майбутньому, напрацювання проектних пропозицій та формування візії розвитку громади - над всім цим і не лише більше тридцяти учасників засідання активно працювали протягом п'яти годин, визначаючи пріоритетні напрямки стратегічного розвитку Ружинщини.

Оголошення про збір ідей проектів до Стратегії розвитку Ружинської громади на період до 2027 року

Оголошення про збір ідей проектів до Стратегії розвитку Ружинської громади на період до 2027 року

      Ружинська селищна рада розробляє Стратегію розвитку Ружинської селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі - Стратегія).     Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії.