Пошук

Робота з розробки Стратегії розвитку Ружинської громади продовжується

Дата: 14.12.2022 09:42
Кількість переглядів: 132

Спільно з експертами в трансформації міст та професійними помічниками Big City Lab сьогодні відбулось четверте засідання робочої групи. Унікальні особливості громади та конкурентні її переваги, сильні/слабкі сторони та перспективи в майбутньому, напрацювання проектних пропозицій та формування візії розвитку громади - над всім цим і не лише більше тридцяти учасників засідання активно працювали протягом п'яти годин, визначаючи пріоритетні напрямки стратегічного розвитку Ружинщини.

Розвиток переробництва, створення екологічних зон відпочинку, створення реабілітаційного центру для військових, сортування сміття, ремонт доріг, організація фестивалів та багато іншого - цікаві та неординарні ідеї учасників групи, їх конструктивний діалог, вміння чути один одного і як результат – плідна і якісна робота.

Наступний етап ще цікавіший, тож, просимо бути уважними, брати участь в анкетуванні і разом працювати над створенням Стратегії розвитку громади. Дякуємо експертам із стратегічного планування Вікторії Тітовій та Юрію Войціцькому за супровід та яскраві приклади розвитку інших громад!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь