ОГОЛОШЕННЯ  ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ У ФОРМІ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДЯН

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ У ФОРМІ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДЯН

Ружинська селищна рада інформує про проведення громадського обговорення шляхом опитування кандидатури Атаманчука Олександра Миколайовича на посаду старости Вільнопільського старостинського округу Ружинської територіальної громади, яке відбудеться в період з 17 квітня 2024 року по 26 квітня 2024 року включно на території Вільнопільського старостинського округу Ружинської територіальної громади.

Стало відомо, коли набуде чинності закон про мобілізацію

Стало відомо, коли набуде чинності закон про мобілізацію

Відділ правового забезпечення інформує, що сьогодні, 17 квітня, в газеті «Голос України» було офіційно опубліковано Закон № 3633-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», ухвалений 11 квітня.

КАШЛЮК: ОСНОВНІ  ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО ПЕРЕБІГУ ХВОРОБИ

КАШЛЮК: ОСНОВНІ ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО ПЕРЕБІГУ ХВОРОБИ

Кашлюк – це вкрай заразне захворювання дихальних шляхів, викликане бактерією. Кашлюк легко поширюється від людини до людини, головним чином повітряно-крапельним шляхом при кашлі чи чханні. Багато дітей, які заразилися кашлюком, страждають від нападів кашлю протягом 4-8 тижнів. Найбільш небезпечне це захворювання для немовлят.

ГО "Дівчата" реалізовує проект «Сила: житло, захист, засоби для існування людям, які повернулися додому»

ГО "Дівчата" реалізовує проект «Сила: житло, захист, засоби для існування людям, які повернулися додому»

ГО "Дівчата" реалізовує проект «Сила: житло, захист, засоби для існування людям, які повернулися додому», за фінансування UHF (Гуманітарний фонд для України), що імплементується у чотирьох регіонах: Київській, Харківській, Житомирській та Сумській областях.

ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ РУЖИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РУЖИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ

За результатами спільної наради з представниками правоохоронних органів, на території громади вирішено посилити контроль за дотриманням правил благоустрою та недопущення утворення несанкціонованих (стихійних) звалищ сміття, скидання будівельних та інших відходів у невідведених  для цього місцях. Нагадуємо, що на території Ружинської селищної територіальної громади вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) здійснюється МКП «Господарник» та КУ «Господарник» РСР ЖО. Для селища Ружин та села Заріччя встановлені чіткі щомісячні графіки вивезення сміття. Для обрізаного гілля дерев та чагарників, виконавчим комітетом визначена ділянка на сміттєзвалищі за межами с. Заріччя, куди обрізане гілля громадяни мають доставити самостійно. Складування гілля, побутового, будівельного сміття та інше засмічення територій загального користування ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ Повторно застерігаємо, що за порушення норм Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою Ружинської селищної територіальної громади, до винних осіб будуть застосовані заходи адміністративного впливу та притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 152 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу на громадян від  20  до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50  до 100  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн). Інформація про порушників буде висвітлюватись у встановленому законом порядку. Закликаємо до взаєморозуміння та неухильного дотримання правил благоустрою! Не перетворюймо своє помешкання на смітник!

ТИ ЯК ?

ТИ ЯК ?

Чи то нова серія улюбленого подкасту, чи випадковий фільм — багато хто з нас не може заснути без фонового шуму. На це є декілька причин. Гортай інфографіку, щоб дізнатися, чому тобі не спиться в тиші