РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

До уваги мешканців Ружина!

Дата: 02.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 254

Оскільки почули не всі, а дехто вирішив, що він хитріший за всіх і вже почав обробляти землю там, де не можна, дублюємо інформацію, яку вже доводили до відома мешканців Ружина.

"Шановні  громадяни – користувачі земельних ділянок для ведення ОСГ поза межами смт. Ружин (навпроти заправки)! Виконавчий комітет Ружинської селищної ради нагадує, що обробіток земельних наділів у цьому місці слід проводити згідно обміну, який відбувся в минулому році, відповідно до укладених між вами та селищною радою договорів оренди поза межами першої лінії від траси. Користувачам, що мають городи в зазначеному масиві та до даного часу не зверталися для перезаключення договорів оренди на 2023 господарський рік, рекомендуємо з’явитися до селищної ради найближчим часом"

Застерігаємо досить відповідально поставитися до цієї інформації, щоб потім не перехитрити самих себе: у найближчі дні будуть вжиті радикальні заходи для припинення несанкціонованого використання комунальної землі, а оброблені нелегальні наділи - переорані.

Telegram

Ружинська громада
До уваги мешканців Ружина! Шановні громадяни – користувачі земельних ділянок для ведення ОСГ поза межами смт. Ружин (навпроти заправки)! Виконавчий ...
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних