РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Діяльність дільничних офіцерів поліції спрямована на захист та підвищення якості обслуговування населення

Дата: 26.07.2024 14:40
Кількість переглядів: 176

 

Діяльність дільничних офіцерів поліції спрямована на захист та підвищення якості обслуговування населення

Минулого тижня відбувся звіт дільничних офіцерів поліції сектору превенції Відділу поліцейської діяльності №2 Бердичівського районного відділу поліції Головного Управління Національної Поліції в Житомирській області щодо I півріччя 2024 року. Офіцери ознайомили з результатами діяльності дільничних офіцерів поліції за останні шість місяців.

Відповідно дільничні офіцери поліції розглянули близько 330 звернень громадян громади. Разом з тим виявлено та розкрито 10 кримінальних правопорушень, причетних до них громадян. Відповідно вказані кримінальні провадження скеровані до суду.

На території Ружинщини виявлено та припинено близько 200 адміністративних правопорушень, більшість яких - перебування в нетверезому стані та розпиття спиртних напоїв у громадських місцях, дрібне хуліганство та вчинення домашнього насильства.

Поліцейські відділу превентивної діяльності  здійснюють всі необхідні заходи для посилення безпеки мешканців Ружинської територіальної громади. З метою недопущення ускладнення криміногенної ситуації та порушень публічного (громадського) порядку на території обслуговування проводиться постійний моніторинг стану оперативної обстановки і вживаються невідкладні заходи реагування на її зміни.

Щодня діяльність дільничних офіцерів поліції спрямована на підвищення якості обслуговування населення, зміцнення довіри людей до Національної поліції. Здійснюється роз’яснювальна робота серед населення громади щодо особистого захисту, їх майна від протиправних посягань, ознайомлення населення та отримання інформації про осіб, що займаються самогоноварінням, зберіганням та розповсюдженням наркотичної сировини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних