РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

З початку року бердичівські патрульні припинили понад 4200 адміністративних правопорушень

Дата: 24.07.2024 13:54
Кількість переглядів: 53

Публічний порядок і безпеку на вуличній мережі райцентру забезпечують поліцейські сектору реагування Бердичівського райвідділу. Саме вони першими реагують на повідомлення громадян, що надходять на спецлінію «102», прибувають на місця подій та забезпечують першочергові заходи до приїзду слідчо-оперативних груп.

За 6 місяців поточного року патрульні здійснили понад 9 тисяч виїздів на повідомлення, самостійно розглянули 1 311 звернень громадян, та у 342 випадках здійснювали першочергові заходи до прибуття слідчо-оперативних груп поліції на місцях подій.

Регулярно правоохоронці здійснюють патрулювання на аварійних ділянках вулиць та доріг, а також розповідають водіям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху Загалом за звітний період інспектори виявили та припинили 4262 правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху. Правоохоронці оформили 3557 адміністративних матеріалів відносно водіїв, серед яких 385 – за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП), ще 2445 за перевищення встановлених обмежень швидкості руху (ч. 1 ст. 122 КУпАП) та 181 матеріали складено відносно пішоходів (ст. 127 КУпАП).

Крім того, за цей період інспектори СРПП задокументували й 31 випадків домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) та 13 порушень адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП), а також припинили 9 випадків вчинення дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП).

З початку року правоохоронці виявили понад три десятки кримінальних правопорушень, які уже направлено до суду. Серед розкритих злочинів — нелегальне поводження із забороненими предметами та речовинами, підробка документів, та інші.

Нині поліцейські проводять роз’яснювальну і попереджувальну роботу серед містян про важливість дотримання комендантської години та закликають не ігнорувати сигналів повітряної тривоги.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних