Пошук

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА НАРАДА ІЗ СТАРОСТАМИ РУЖИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.01.2024 20:15
Кількість переглядів: 92

 

Сьогодні, 11 січня під головуванням селищного голови Людмили Біляк відбулась робоча нарада із старостами громади, а також працівниками структурних підрозділів. Ружинський селищний голова акцентувала увагу присутніх щодо інформаційної діяльності серед населення з приводу техніки безпеки пічного опалення, яке потребує уваги до себе як перед початком опалювального сезону, так і під час. Зокрема, звернула увагу на сім’ї, які перебувають, або можуть потрапити до складних життєвих обставин.

Начальник ЦНАП Тетяна Хмельницька повідомила, що згідно зі змінами до постанови КМУ від 29 грудня 2023 року, змінено порядок компенсацій власникам житла, які безоплатно розмістили у власних будинках ВПО. Зокрема: відтепер компенсації не буде здійснюватися за осіб, з якими вони пов’язані родинними відносинами, споріднення яких засноване на шлюбі та кровному рідстві (чоловік, дружина, батько, мати, діти, онуки, зокрема повнолітні).

Спеціаліст відділу правового забезпечення Катерина Дмитрук наголосила на відновленні подання декларацій посадовим особам. Війна внесла суттєві корективи в життя українців. Проте незважаючи на вкрай складний для нашої країни час, МКП «Господарник» робить все можливе для забезпечення людей послугами з водопостачання та водовідведення, однак накопичення боргів зростає. Тому обговорили ключові питання щодо погашення заборгованості зі сплати за водопостачання та водовідведення.

Начальник фінансового управління Людмила Аксьонова наголосила про обов’язковість сплати мінімального податкового зобов’язання, яке вперше було нараховано мешканцям громади у 2023 році. Також керівник зауважила на можливість у місячний термін провести звірку даних з органами ДПС з подальшою сплатою протягом 60 днів.

Селищний голова Людмила Біляк подякувала усім старостам за постійну допомогу у підтримці ЗСУ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуРазом ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь