Пошук

ШАНОВНІ СУБ’ЄКТИ ДЕКЛАРУВАННЯ 10.12.2023 року БУЛО ВІДКРИТО ПУБЛІЧНИЙ ДОСТУП ДО ДЕКЛАРАЦІЙ

Дата: 15.12.2023 15:06
Кількість переглядів: 211

10 грудня Національне агентство з питань запобігання корупції виконало вимоги прийнятого Верховною Радою України Закону України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» та забезпечило відкритий цілодобовий доступ до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, із врахуванням заходів безпеки, визначених п. 2-11 Прикінцевих положень Закону України «Про запобігання корупції».

Якщо ви не знайшли у Реєстрі декларацію певної особи, то це означає, що щодо неї до НАЗК надійшло подання про вилучення з публічного доступу.                          

Звертаємо увагу, що вилучення документів з публічної частини Реєстру декларацій можливе і після його відкриття до завершення чи скасування воєнного стану в Україні, однак у такому разі певний час вони перебуватимуть у відкритому доступі. Порядок вилучення з відкритого доступу декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування затверджений наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 12 жовтня 2023 року №221/23.

Повний публічний доступ до Реєстру буде забезпечено НАЗК  після завершення чи скасування воєнного стану в Україні.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь