Пошук

Великдень - найсвітліше свято

Дата: 13.04.2023 14:11
Кількість переглядів: 132

Адже саме в цей день серця людей наповнюються дивовижною радістю та всепрощенням до кожного! І люблячі душі єднаються разом під дзвін, що наповнює тіло духом благодаті.

Передсвятковий  настрій посилювався завдяки атмосфері, яку створювали фахівці  Ружинської бібліотеки, організувавши цікаву святкову програму.

Майстер-клас, який був проведений на гуртку з іконопису о. Іваном і мав назву «Виготовлення паперової писанки». Діти дізналися про цікаві традиції та звичаї Великодня. Атмосфера спільної праці була дружня,  відвідувачі гуртка виготовили яскраві, паперові писанки з власним, особливим дизайном, і на писанках переважали патріотичні кольори з побажаннями швидкої ПЕРЕМОГИ.

Працівники бібліотеки для відвідувачів середнього та старшого віку напередодні Світлої неділі проводили бесіди з народознавства «Маленьке диво на долоні – писанка». Кожне яйце несе в собі унікальний культурний код регіону. Крашанки, дряпанки, крапанки, мальованки… Пояснення традиційних українських рослинних і тваринних символів. Ось про такі та інші види писанок дізналися  читачі. Адже знання – це сила! А цікаві знання – приємне дозвілля.

Ружинська бібліотека запрошує відвідати святкову виставку книг «Великодні барви». Усім бажаємо теплого, сонячного настрою!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь