Пошук

Бистрицький дитсадок відкриє свої гостинні двері

Дата: 06.04.2023 14:36
Кількість переглядів: 298

У Бистрицькому дитсадку відбулися підготовчі до його відкриття збори батьків та працівників закладу.

Нагадаємо, місцевий ДНЗ не працює від початку повномасштабної російської агресії через відсутність укриття. Проте, з ініціативи селищного голови Людмили Біляк вихід було знайдено: нове приміщення дитсадка облаштували у приміщенні Бистрицької школи, які не використовувалися навчальним закладом. Завдяки спільним зусиллям працівників закладу, батьків, будівельників, старости села Валентини Лукач, депутатського складу селищної ради протягом кількох місяців вдалося повністю реконструювати ці приміщення під сучасний дитячий садок, з окремим входом і комунікаціями.

І от вже завтра новий Бистрицький дитсадок відкриє свої гостинні двері для лункого дитячого сміху. Ознайомитися з його умовами мали змогу не тільки батьки з Бистрика, але й Вільнопілля, які прибули на збори. За словами батьків – всі залишилися задоволеними.

Людмила Біляк говорить, що, як тільки дозволять погодні умови, поруч із новим приміщенням буде також облаштовано і дитячий майданчик, який біля старого ДНЗ був і є одним із найкращих у громаді.

Що ж стосується старого приміщення дитсадка, то з його подальшим використанням ще визначаються. Наразі, аби уникнути можливих зазіхань з боку окремих любителів легкої наживи, він знаходиться під пультовою охороною, а у найближчі дні тут будуть встановлені камери відоспостереження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь