РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Загальний відділ Ружинської селищної ради інформує

Дата: 27.03.2023 08:49
Кількість переглядів: 163

На сучасному етапі важливо, щоб кожна посадова особа місцевого самоврядування володіла знаннями та уміннями, необхідними для роботи в нинішніх непростих суспільно-політичних умовах так в рамках роботи з Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування „Асоціація об’єднаних територіальних громад“ за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) працівники загального відділу 22 березня 2023 р. взяли участь у вебінарі на тему: “Порядок складання інструкції з діловодства в ОМС”. В ході вебінару спільно з спікером - Валентиною Гудим, директором Державного архіву Полтавської області продовжили навчання з впровадження нового Держстандарту 4163:2020, організації діловодства та архівного зберігання документів в ОМС, детально розглянули наступні питання: - призначення індивідуальної інструкції з діловодства; - структура інструкції та основні вимоги до розділів; - порядок затвердження та погодження; - практичне застосування інструкції з діловодства.

23 березня 2023 р. пройшли навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Доступ до публічної інформації":

основні аспекти Закон України «Про доступ до публічної інформації» (ШОСТАК Світлана Вікторівна – практикуючий юрист, адвокат);

виконання розпорядниками вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» (ГРИБАН Петро Васильович – юрист, експерт з прав людини);

організація роботи органами влади з публічною інформацією (ХОМЕНКО Тетяна Григорівна - начальник відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних