Пошук

Маємо бути єдиними як ніколи

Дата: 16.02.2023 08:58
Кількість переглядів: 108

Громадо! Маємо бути єдиними як ніколи, бути справжньою громадою, родиною. Маємо допомогти тим, хто не ховається за своїми статусами, зв’язками і можливостями, а пішов разом зі всіма на фронт захищати кожного з нас. І саме завдяки їм ми зараз тут, на Ружинщиниі, не чуємо ні звуків вибухів, ні «русскага міра», до приходу якого і досі посилено дехто готується.

А сьогодні ці хлопці самі потребують підтримки. Публікуємо повідомлення від Каті Великої і просимо долучитися всіх небайдужих: кожна наша гривня – це життя наших воїнів і наш спільний внесок у Перемогу України!

"!Всім привіт! Звертаюсь до Вас за допомогою для мого чоловіка та його побратимів. Розвідникам 82 окремої десантно-штурмової бригади для подальшого успішного виконання бойових завдань потрібне авто, яке може долати складну місцевість, щоб вигнати окупантів назавжди з наших територій! Ціль: зібрати 170 000 грн Сподіваюсь на вашу допомогу та небайдужість.

Ми вдячні за кожну гривню, за кожен репост, за кожен пост Вірю в нашу перемогу і безмежно дякую кожному з Вас Звіт обов’язково опублікуємо. Номер карти Приватбанку:5363 5420 1756 0591

Номер банки Монобанку: 5375 4112 0306 6290

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/2N3MZs66mW Слава Україні! Слава ЗСУ! »

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь