Пошук

Відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики

Дата: 16.02.2023 08:50
Кількість переглядів: 146

  Олімпіада з інформатики покликана стимулювати інтерес здобувачів освіти до цього предмету та інформаційних технологій загалом. Ружинську громаду на даній олімпіаді представляли юні програмісти Ружинської гімназії (учитель Матвійчук Сергій Володимирович), які бачать своє майбутнє в сфері інформаційних технологій.

Протягом чотирьох годин команди програмістів розв’язували олімпіадні завдання синхронно за одним набором задач. Усього було запропоновано 7 задач. Лідери визначалися залежно від кількості вирішених завдань. І в результаті уся команда Ружинської громади здобула перемогу в обласній олімпіаді з інформатики.

Цими переможцями стали:

- Ревун Ілля – учень 11 класу, здобув диплом ІІ ступеня, посівши 4 місце в рейтингу серед 27 учасників;

- Шкурлатівський Денис – учень 10 класу, здобув диплом ІІ ступеня, посівши друге місце в рейтингу серед 21 учасника, поступившись лише абсолютному переможцю;

- Грищенко Олександр – учень 9 класу, здобув диплом ІІІ ступеня. Перемога на цих змаганнях є показником сильних інтелектуальних можливостей учнів, що дасть можливість отримати омріяну спеціальність в майбутньому та підвищує привабливість майбутніх студентів ІТ-спеціальностей в очах потенційних роботодавців. Адже, у час розвинутих інформаційних технологій сучасний ринок праці потребує висококваліфікованих ІТ-фахівців.

Щиро вітаємо юних програмістів та їх наставника Матвійчука Сергія Володимировича з перемогою на обласній олімпіаді і бажаємо нових досягнень в нелегкому, проте захоплюючому світі програмування.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь