Пошук

Епідемічна ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Житомирській області за 43 тиждень ( 24.10-30.10.2022).

Дата: 01.11.2022 11:47
Кількість переглядів: 172

   Захворюваність COVID-19 в Житомирській області  протягом останніх 5-ти тижнів  знижується.
     За звітний тиждень (24.10.2022-30.10.2022) зареєстровано 539 випадків  захворювання, показник 44.9 на 100 тис. населення, що на 137 випадків менше ніж за попередній тиждень, проте показник захворюваності дещо перевищує показник захворюваності  по Україні (43.0 на 100 тис. населення за тиждень). По Україні захворюваність знизилась на  3,1%. 


    Станом на 30.10.2022р. в області кількість активних хворих COVID-19 становить 1317 осіб, показник 109.6. 
     Всього з початку пандемії зареєстровано 213140 випадків, показник на 100 тисяч населення становить 17740.7. Від наслідків COVID-19 померло  3646 осіб, показник 303.5. За минулий тиждень померло 4 хворих, що на 2 випадки менше, ніж за попередній тиждень. Показник летальності становить 1,7%. (по Україні – 2,1%). Госпіталізовано 126 хворих. Хворими занято 7,7% ліжок.
   Випадки реєструвались по всій території області. Відбувається перевищення середньообласного показника захворюваності на 8 адміністративних територіях. Найвищі рівні захворюваності спостерігаються в Новоград-Волинському, Романівському, Народицькому,  Олевському, Овруцькому та Черняхівському районах. 
     За минулий тиждень проведено 374 ПЛР дослідження на COVID-19 та отримано 79 позитивних результати  (21,1%). 

 

ДУ «Житомирський обласний центр 
контролю та профілактики хвороб  
МОЗ України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь