Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 13.10.2022 15:02
Кількість переглядів: 207

Протягом поточного тижня у Немиринецькому старостинському окрузі завершено заготівлю дров для Немиринецької ЗОШ та ДНЗ «Ромашка». Продовжується також заготівля дров для внутрішньо переміщених осіб (5 сімей у Немиринцях). Забезпечено дровами на осінньо-зимовий період маму військовослужбовця із с.Княжики.

«Зібрано гуманітарну допомогу для жителів та військових м.Балаклії Харківської області. Проведено обкіс трави біля храму в центрі села Немиринці, проведено обстеження аварійних дерев (сухостій) уздовж дороги при в'їзді в село Немиринці, здійснено обрізку дерев в центрі села Княжики», - розповіла староста Тетяна Романовська. Оформлено заяви на одноразову допомогу сім'ям загиблих до Дня Захисників та Захисниць. Організовано проведення щеплення ВРХ від «сибірки» в с.Немиринці та с.Зелене. Проводиться роз'яснювальна робота з громадянами, щодо реєстрації земельних ділянок для внесення в державний Реєстр.

У Будинку культури проходять репетиції та записи пісень нового репертуару.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь