РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Мінагрополітики запустило нову онлайн-платформу підтримки агровиробників «ДАР»

Дата: 15.08.2022 14:06
Кількість переглядів: 210

 Фото без опису 

   ДАР – Державний аграрний реєстр – єдиний цифровий хаб, розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки Європейського Союзу.

    Метою нового порталу є залучення і розподіл усіх можливих видів підтримки для українських аграріїв будь-якого рівня – від дрібного фермера до агрохолдинга.

     Платформа працюватиме подібно до реєстрів сільгоспвиробників, які існують у всіх країнах-членах ЄС. ДАР розроблено відповідно до директив ЄС щодо програм державної підтримки сільського господарства. Окремо слід відзначити те, що платформа дозволяє аналізувати фактичний стан аграрного сектору в Україні.

     Агровиробники, зареєстровані в ДАР, зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.

     Для реєстрації в ДАР аграріям необхідний лише електронний підпис (за аналогом з ДІЯ). Під час реєстрації фермер також зможе перевірити в особистому електронному кабінеті дані про свою діяльність, земельні ділянки, тварин тощо.

      Щоб подати заявку на участь у програмі підтримки, аграрій, що відповідає вимогам програми, заповнює онлайн-форму, за необхідності додає скан-копії документів, і підписує заявку своїм кваліфікованим електронним підписом. Процес обробки заявки можна відстежувати в персональному електронному кабінеті у ДАР в режимі реального часу.

     Доступ до платформи ДАР - за посиланням https://www.dar.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних