Пошук

З 1 липня Ощадбанк почне приймати заявки на отримання грантів «єРобота»

Дата: 28.06.2022 12:39
Кількість переглядів: 456

            Ощадбанк став уповноваженим банком нової державної програми «єРобота» з надання українцям грантів на запуск нового або розвиток існуючого бізнесу.

       За рішенням уряду Ощадбанк став уповноваженим банком нової державної програми «єРобота» за напрямом надання українцям безповоротних грантів до 250 тис. грн для запуску нового або розвитку діючого бізнесу.  

         Програма стартує 1 липня. Саме з цієї дати всі бажаючі зможуть подати заявку з бізнес-планом щодо створення або розвитку власної справи до відділень Ощаду. Наразі розробляється можливість подання заявок й через портал Дія. Учасником програми може стати будь-який українець (фізична особа) або юридична особа.   

           За рахунок гранту від держави в розмірі до 250 тис грн. підприємець або юридична особа зможуть придбати обладнання, оплатити сировину та матеріали, здійснити часткову оплату оренди. В разі створення одного або двох робочих місць на період більше 3 років та сплати податків за цей період грант не повертається.    

            Після розгляду проекту в разі його відповідності критеріям програми грантові кошти буде перераховано на окремий рахунок здобувача гранту в Ощадбанку. Рішення про надання гранту прийматиметься Державною службою зайнятості. Додаткові деталі програми «єРобота» буде оприлюднено пізніше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь