Пошук

Підбір кваліфікованих працівників

Дата: 13.06.2022 15:48
Кількість переглядів: 256

    У Ружинській громаді відходять від традиційних стереотипів при призначенні працівників галузі культури.

      У зв’язку зі створенням нового комунального закладу «Центр культури і дозвілля» селищної ради, виникла потреба у підборі кваліфікованих для нього працівників. Адже, якщо зробити банальне переведення працівників з існуючої мережі у нову, то взагалі виникає: а навіщо щось було створювати, якщо нічого не міняється?

   У зв’язку з цим вже відзавтра кожен бажаючий має змогу спробувати себе у якості претендента на ту чи іншу посаду (перелік вакансій буде трішки нижче). Для цього треба презентувати себе, своє бачення ввіреного закладу та культури громади загалом. Робимо підказку: креативність у підходах та нестандартне мислення даватиме значу перевагу конкурсантам.

       Презентувати себе та свої підходи до роботи можна буде безпосередньо у закладах культури згідно графіка, який слід уточнити у старости чи діловода свого села. Зокрема, завтра, 14 червня, чекаємо Вас у Мовчанівці (10:00 год), Березянці (12:00 год), Вербівці (14:00 год).

Отже, потребуємо креативних та цілеспрямованих:  

* завідуючих Березянською, Білилівською, -Бистрицькою, Вербівською, Верхівнянською, Вільнопільською, Голубівською, Городоцькою, Дерганівською, Зарудинецькою, Зорянською, Карабчиївською, Мовчанівською, Немиринецькою, Огіївською, Плосківською, Прибережненською, Топорівською, Ягнятинською філіями «Центру культури і дозвілля»;

 * художніх керівників Білилівської, Бистрицької, Немиринецької, Топорівської, Ягнятинської філій;

* бібліотекарів Березянської, Бистрицької, Білилівської, Верхівнянської, Дерганівської, Зарудинецької, Топорівської, Карабчиївської, Немиринецької філій.

 Запрошуємо як діючих працівників, так і усіх бажаючих долучитися до презентації бачення культури громади, дозвілля як на сучасному етапі, так і зі збереженням народних ужиткових традицій та фольклору.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь