Пошук

До уваги юридичних осіб

Дата: 18.01.2022 14:18
Кількість переглядів: 251

Звертаємо увагу суб'єктів державної реєстрації та доводимо до відома лист Міністерства фінансів України від 04 січня 2022 року щодо зразків складання схематичного зображення структури власності

Нагадуємо, що строк подання інформації про кінцевих бенефіціарних власників юридичних осіб продовжено до 11.07.2022 включно.

Рекомендуємо юридичним особам, які ще не оновили інформацію про своїх кінцевих бенефіціарних власників на виконання прикінцевих положень Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», не зволікати з поданням відповідних документів державним реєстраторам для уникнення застосування до юридичних осіб адміністративного стягнення - накладення штрафу на керівника юридичної особи або особу, уповноважену діяти від імені юридичної особи (виконавчого органу), від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме: від 17 000 грн. до 54 000 грн. (стаття 16611 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь