Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, стратегічного розвитку, транспорту, містобудування, архітектури та будівництва Ружинської селищної ради.

Дата: 04.01.2022 17:18
Кількість переглядів: 335

Ружинська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, стратегічного розвитку, транспорту, містобудування, архітектури та будівництва Ружинської селищної ради. Умови проведення конкурсу: претенденти на вакантні посади громадяни України з вищою освітою не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років, знання діючого законодавства України професійного спрямування, знання та практика застосування нормативно-правових актів України, що регламентують діяльність органів місцевого самоврядування, сучасних методів управління персоналом,  досвід та вміння працювати з людьми,  упевнений користувач ПК. Більш детально ознайомитись із кваліфікаційними вимогами та функціональними обов’язками можна у додатку 6 до рішення Ружинської селищної ради № 572 від 14.12.2021 року «Про затвердження Положень про структурні підрозділи Ружинської селищної ради».

 

Бажаючі взяти участь у конкурсі подають:

1. Заяву на ім’я селищного голови про участь у конкурсі, в якій зокрема зазначається, що заявник ознайомлений із установленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування, проходження даної служби та умовами конкурсу.

2. Заповнену особову картку (форма  П-2 ДС) з відповідними додатками.

3. Дві фотокартки розміром 4 х6 см.

4. Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, за потреби, засвідчені відповідно до встановленого законодавством порядку, а також документів, що підтверджують рівень вільного володіння державною мовою. Такими документами можуть бути зокрема:

- документ державного зразка про середню/вищу освіту, в якому зазначено про вивчення предмета/дисципліни, що підтверджує знання української мови;

- посвідчення щодо вільного володіння державною мовою, отримане до 25 жовтня 2019 року.

5. Заяву про подання кандидатом декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, шляхом заповнення її на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

6. Копію паспорта громадянина України.

7. Для військовослужбовців або військовозобов’язаних – копію військового квитка чи тимчасового посвідчення, призовників – копію посвідчення про приписку до призовних дільниць, які містять відомості щодо взяття на військовий облік у військовому комісаріаті, чи про перебування на військовому обліку в Службі безпеки України чи Службі зовнішньої розвідки.

8. Копію трудової книжки (для працюючих – засвідчену кадровою службою установи).

9. Згоду на обробку персональних даних, відповідно до законодавства про захист персональних даних.

За додатковою інформацією звертатись за адресою: 13601, смт. Ружин, вул. Бірюкова, 2, кабінет 72. Відповідальна особа за прийом документів Решетар Марія Аркадівна, тел. 0963652051.

Термін подачі документів протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь