Пошук

Виконком розглянув питання якісної води та утримання комунального майна

Дата: 04.10.2021 14:38
Кількість переглядів: 540

Виконавчий комітет 30 вересня обговорив кілька значущих питань. Перш за все, це забезпечення мешканців питною водою. 

Фото без опису

Останнім часом мешканці Ружина скаржаться на якість води, адже з кранів часто тече руда рідина з неприємним запахом. Разом з тим, з 1 вересня піднялись тарифи на воду. Тож запрошений на засідання виконкому керівник МКП “Господарник” Олександр Борецький пояснив, що стан води пов’язаний як з аваріями на водогоні, так і з високим вмістом заліза в ній. Несправності працівники підприємства усувають швидко, але, щоб отримати справді чисту воду, потрібно встановлювати станції доочистки та знезалізнення. 

 

Селищний голова доручила МКП “Господарник” упродовж двох тижнів вирішити найбільш болючі питання. Інакше вона ініціюватиме перегляд рішення виконкому про підняття тарифів.

 

Та все ж водогінна мережа в населених пунктах громади повинна розбудовуватися. Тому члени виконкому прийняли рішення про надання дозволу на розроблення детального плану територій для будівництва водопровідних мереж по вулицях Колгоспна та Паволоцька в смт Ружин.

Фото без опису

Не менш складними й важливими питаннями є управління майном комунальної власності. Як от: утримання в належному стані будівлі будинку дитячої творчості по вул. Шевченка, 9. Тож виконком затвердив акт обстеження будівлі  і вирішив доручити відділу освіти розібрати навіси, які перебувають в незадовільному технічному стані, і закрити вхід до підвалу металевою решіткою. Матеріали, придатні для подальшого використання, будуть спрямовані на потреби ДНЗ “Казка”. Кошти, які надійдуть від списання майна, будуть використані будинком дитячої творчості. 

 

Крім вищезазначених питань, виконком надав дозвіл ВПП “Господарник” на видалення аварійних, сухостійних і фаутних дерев на кладовищі по вулиці Ковпака у с. Заріччя. А також зареєстрував ще одну пасіку - мешканця Ружина Висотюка С.Л. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь