Пошук

Школа Ружинської громади отримала субвенцію на реалізацію проєкту «Спроможна школа»

Дата: 24.09.2021 16:06
Кількість переглядів: 381

Ружинська гімназія потрапила до переліку закладів освіти Житомирської області, що отримають субвенцію на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» у 2021 році. 

17 вересня відбулась XII позачергова сесія Ружинської селищної ради. 

Депутати вирішили внести зміни до бюджету громади у зв’язку з надходженням субвенції з державного бюджету на реалізацію програми “Спроможна школа кращих результатів” в сумі 3 423 200 грн.

Фото без опису

«Ця субвенція спрямовується на реалізацію проектів, пов’язаних із формуванням нового освітнього простору, безпечного та інклюзивного освітнього середовища, проведення реконструкції та капремонтів», - пояснює консультант з бюджетних питань Житомирського РВ АМУ Сергій Гаращук.

Як поінформував заступник виконавчого директора АМУ Володимир Мягкоход, Розпорядженням «Про розподіл обсягу освітньої субвенції «Спроможна школа для кращих результатів» у 2021 році» розподілено майже 1 млрд грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що було передбачено у Держбюджеті-2021. На окремі освітні об’єкти для кожної області виділено по 40 млн грн. Відбір об’єктів здійснювався комісією Міносвіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь