Пошук

Працівники ветеринарної медицини приймали вітання

Дата: 06.08.2021 20:13
Кількість переглядів: 1147

 

Фото без опису6 серпня селищний голова Людмила Біляк привітала працівників лікарні ветеринарної медицини з прийдешнім професійним святом.

“Бажаю вам і вашим родинам віри, впевненості, достатку, здоров’я. Людина може говорити, тварина - говорить очима. І ви, як ніхто інший, це відчуваєте. А отже у вас дуже добре серце і душа”, - сказала у вітальному слові Людмила Олександрівна. 

Селищний голова за сумлінну працю, професіоналізм, відповідальність вручила Подяки завідувачу відділу, лікарю ветеринарної медицини по незаразним хворобам і неплідності тварин Тетяні Марчук та фельдшеру ветеринарної медицини Мовчанівської дільничної лікарні Василю Кушиму. 

Колектив лікарні привітав начальник Ружинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Василь Тимчук. Він вручив Подяки Головного управління Держспоживслужби завідувачу Мовчанівською дільничною лікарнею Володимиру Сягровцю та головному спеціалісту відділу безпечності харчових продуктів ветеринарної медицини Василю Додоню. 

До вітань долучилась директор Ружинської державної лікарні ветеринарної медицини Олена Вонсарівська та секретар Вчорайшенської громади Світлана Гурко. 

Цього дня працівники ветмедицини отримали квіти, грошові винагороди, подарунки, подяки і, звісно, багато теплих вітань. 

Не обійшлося сьогодні і без історичного екскурсу та добрих слів на адресу колишніх працівників ветеринарної служби Ружинщини. Одні з перших закладів - ветеринарна аптека та ветеринарний пункт - були споруджені в с. Заріччя. Нинішнє приміщення ветлікарні було збудоване у 1963 році, головним лікарем був Петро Зінович Данилюк . 

У 1986 році головним лікарем був призначений Тадеуш Донатович Пеньківський. Саме він приймав на роботу значну частину нинішнього колективу лікарні ветмедицини, був наставником для них. Тадеуш Донатович - це людина, яка присвятила усе своє життя ветеринарній службі. У ці часи була створена мережа дільничних установ, придбані добротні будівлі, почали робити ремонти споруд, закуповувати автотранспорт, розпочали оздоровлювати тварин від лейкозу. 

З 2003 року керував службою В.С.Тимчук. Серед здобутків цього періоду - повне оздоровлення господарств тодішнього району від лейкозу, закупівля автотранспорту, встановлення пунктів штучного осіменіння тварин, облаштування кабінетів для прийому дрібних тварин. 

У свій час вагомий внесок у розвиток ветмедицини зробили: Руденко Іван Васильович, Сарана Борис Іванович, Ковалишин Іван Левкович, Степанець Петро Кіндратович, Кривогуб Ганна Несторівна, Гладишко Дмитрог Васильович, Масюк Микола Андрійович та Світлана Миколаївна, Пахолюк Олексій Степанович і Раїса Максимівна, ціла династія Марчуків, Стасюк Наталія Михайлівна, Бонюк Віра Михайлівна, Чумак Марія Іванівна і багато інших. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь