Пошук

1 червня - Міжнародний день  захисту дітей.

Дата: 11.06.2021 15:17
Кількість переглядів: 975

Щороку бібліотеки Ружинської громади  в перший день літа приєднуються до відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Бібліотекарі намагалися як найрізноманітніше розважити і підтримати дітей, адже в цей  день особливо гостро піднімається тема дитинства.  

 

Цьогоріч Ружинська селищна рада організувала для дітей свято на площі перед будинком культури, а працівниця Ружинської центральної бібліотеки Наталя Хитра  була одною з аніматорів, що розважали дітей, перевдягнувшись в костюм бедрика – Міли з мультика Лунтік, що так обожнюють діти. Аніматори  розважали гостей свята у костюмах, які надав Бердичівський міський палац культури імені О. Шабельника. Діти та дорослі охоче фотографувалися із героями мультиків.
Фото без опису 
Свою роботу бібліотекарі презентують через соціальну мережу Facebook, де створені бібліотечні сторінки, або групи бібліотек Ружинської громади.
 
Бібліотечна Ружинщина
В Ружинській центральній бібліотеці представлена книжкова виставка до Міжнародного дня захисту дітей  «Ми діти твої Україно!», яку  можна переглянути у бібліотеці, або ознайомитись онлайн на бібліотечній сторінці у мережі Facebook.
Фото без опису
Ружинська дитяча бібліотека
Працівники Ружинської бібліотеки для дітей організували розважальну екскурсію до бібліотеки, де діти отримали масу нових вражень і нових друзів! 
Екскурсантами стали учні 2-а класу Ружинської гімназії зі своєю улюбленою вчителькою Тетяною Михайлівною Гуменюк.
Фото без опису
А вражень у маленьких читайликів, які завітали до бібліотеки, і справді вистачало. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій, а розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів неодмінно подарували  купу нових вражень та допомогли потрапити до чарівного світу казок, фантастичних пригод та мандрів. 

Фото без опису
Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері і залишив по собі багато приємних спогадів.
 
Ольга Квашук 
Карабчиївська бібліотека
 
Вітання всі діти отримали у мережі Facebook від Ольги Квашук бібліотекаря с. Карабчиїв. Щоб мрії збувалися бібліотекар запросила дітей у  "Подорож до країни Казка" і  оформила книжкову виставочку яскравих дитячих книг, прикрашену м’якими іграшками, щоб привабити маленьких відвідувачів.
 Фото без опису 

Віра Лук Янчук  
Топорівська сільська бібліотека
Хай струни святково бринять знову й знову. І радість не гасне у юних серцях. Промінчиком сонця торкне веселково. «Хай щастю дитини не буде кінця» -  девіз, що пролунав в цей день у  бібліотеці.   Віра Дмитрівна бібліотекар с. Топори запросила дітей на гостини до бібліотеки прикрашену заздалегідь святковими кульками, які діти отримали по закінчені свята у подарунок.

Фото без опису

Лідія Баланенко
Немиринецька сільська біблотека
1 червня відзначала "День захисту дітей"! Прекрасне свято радості і надії " Хай буде дитинство щасливе моє і твоє" 
Під такою назвою прозвучав онлайн відео-ролик у групі Немиринецька сільська бібліотека у мережі Facebook https://www.facebook.com/100064488062504/videos/142904617869140/

Лилия Ежова 
Ягнятинська сільська бібліотека
Запрошені на екскурсію учні 2 класу до Ягнятинської сільської бібліотеки. Бібліотекар Лілія Валеріївна радо зустріла дітлахів на порозі веселих літніх канікул, розповіла про книги з оформленої виставки «Читає мама й тато, читаю з ними я», запросила дітей до чаювання і пригостила солодощами. Розважались грою в настільні ігри та на музичних інструментах.

 Фото без опису
Олена Терлик 
Вільнопільська сільська біблотека
Діти. Літо. Книги. Позитив.
Літо—це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ книги. Відкрити нових героїв, пізнати ту таємницю, що ховається на сторінках та отримати насолоду від читання.
Ось і в перші дні літа Вільнопільська сільська бібліотека організувала під відкритим небом  на галявині  подорож до Країни книг «Книжковий дім—відкритий всім».
Далі дітей Олена Романівна запросила до бібліотеки, де крім книг є багато цікавих розваг: пазли, кольорові олівці, фарби. Кожен може прийти і цікаво провести свій вільний час.

Фото без описуФото без опису

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині!
Бібліотекарі чекають на вас, адже канікули тільки розпочались.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь