Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення сесії Ружинської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою на території Ружинської селищної територіальної громади»

Дата: 03.06.2021 17:57
Кількість переглядів: 743

Фото без описуВідповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою  одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект регуляторного акту рішення сесії Ружинської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою на території Ружинської селищної територіальної громади».

Проект спрямований на встановлення порядку благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою населених пунктів селищної ради, регулювання права та обов’язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території  населених пунктів.

Проект даного рішення розроблено відповідно до «Типових правил благоустрою території населеного пункту» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310 та зареєстровані в Міністерстві юстиції України 18 грудня 2017 року за № 1529/31397,  на виконання Закону України „Про благоустрій населених пунктів”.

Проект регуляторного акту рішення сесії Ружинської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою на території Ружинської селищної територіальної громади», аналіз регуляторного впливу розміщено 03.06.2021 р. на офіційному сайті Ружинської селищної ради за адресою: https://ruzhynska-gromada.gov.ua/  в рубриці «Регуляторна діяльність».

Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу:13601 смт  Ружин, вул. Бірюкова, 2,  або на електронну адресу  селищної ради:  e-mail: 04344707@mail.gov.ua протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь