Пошук

Мешканці Ружинщини зможуть отримувати 153 послуги в оновленому ЦНАП

Дата: 13.05.2021 17:13
Кількість переглядів: 1405

12 травня, відбулось офіційне відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг Ружинської селищної ради. 

На відкриття завітали депутат Верховної Ради України Богдан Кицак, віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 2014-2019 років Геннадій Зубко, депутат Житомирської обласної ради, голова обласної організації Політична Партія “Європейська Солідарність” Олександр Рабінович, голова обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Сидір Кізін, помічник депутата Житомирської обласної ради Павла Журбенка – Сергій Медяник, заступник голови ОДА Юрій Оханський, голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк та голова Вчорайшенської сільської ради  Олександр Черешнюк.

Фото без опису

– Відкриття ЦНАПу для кожного мешканця Ружинської громади – це визначна подія, – зазначила селищний голова Людмила Біляк. – Спільно з програмою “ULEAD - з Європою” ми досягли гарного результату. Людям більше не доведеться “ходити” десятками інстанцій. Віднині звернувшись до спеціалістів ЦНАПу, кожен зможе отримати якісні послуги. Їх сьогодні 153. Доступно і комфортно. І це – головне!

Народний депутат України Богдан Кицак привітав мешканців Ружинської громади з відкриттям нового та сучасного простору громади, який спрямований на те, щоб зблизити державу і людину. 

Фото без опису

– Відкриття ЦНАПу - це приклад того, що реформа децентралізації, яка розпочалась ще у 2015 році, є однією з успішних за часів незалежної України. Президент України та Кабінет Міністрів мають політичну волю, аби довести її до логічного завершення. Кажуть, що після завершення проєкту потрібно одразу обирати наступну ціль. На мою думку, це буде капітальний ремонт Ружинської гімназії. Ми зробимо все можливе, щоб у 2022 році вже розпочались ремонтні роботи, – наголосив Богдан Кицак.

Геннадій Зубко привітав громаду з відкриттям ЦНАПу та побажав розвиватись і збільшувати кількість послуг. Також він зауважив, що основна ціль на сьогодні - це зробити так, аби люди мали вільний доступ до адміністративних послуг.

Фото без опису

Бажаю Вам аби Ружинська громада процвітала, народжуваність збільшувалась і сюди завжди було радісно повертатись, – побажав Сидір Кізін.

– Сьогодні для нас визначна подія – відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг. Ми отримали таку можливість за підтримки “ULEAD - з Європою”. За виділені кошти придбано обладнання для робочих місць для працівників, електронну систему керування чергою. Тому надання адміністративних послуг для мешканців громади буде доступнішим і на високому рівні, – сказала начальник ЦНАПу Тетяна Хмельницька.

Відкриття сучасного ЦНАПу дасть можливість мешканцям громади безперешкодно, без черг, заощаджуючи час, швидко та якісно отримувати адміністративні послуги.

Перелік послуг ЦНАПу Ружинської селищної ради
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь