Пошук

Захисники природи Ружинської громади перемогли у квесті «Зміни клімату»

Дата: 30.04.2021 09:27
Кількість переглядів: 1061

Третій екологічний квест «Захисник природи», присвячений темі «Зміни клімату» завершився перемогою юних любителів  природи Ружинської громади.

 

Перше місце, разом з командою з м. Коростеня, розділила команда екологічного клубу «Гармонія» Ружинської гімназії в складі учнів 11-го класу  Багатько Олександри, Некторюк Анастасії, Бонюк Влади, Ярошенко Діани, керівник – Симон Тамара Олексіївна.

Третє місце виборола команда Топорівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у складі учнів 7-го класу Мельничука Артема, Мельничук Софії, Дзюбенко Ярослава, керівник – Потіха Оксана Олексіївна.

Вітаємо переможців квесту та висловлюємо щиру вдячність керівникам команд та керівникам вищеназваних закладів освіти Вардецькому Григорію Миколайовичу та Медвецькій Тетяні Віталіївні за підготовку учнів.

Бажаємо успіхів у подальшому формуванні підростаючого покоління, дбайливого ставлення до природи та екологічної культури, а також нових перемог в захисті та збереженні довкілля.

Конкурс був організований  за ініціативи підрозділів освіти і науки, екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації спільно з комунальним закладом позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради.

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Анатолій Симон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь