РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Захисники природи Ружинської громади перемогли у квесті «Зміни клімату»

Дата: 30.04.2021 09:27
Кількість переглядів: 1088

Третій екологічний квест «Захисник природи», присвячений темі «Зміни клімату» завершився перемогою юних любителів  природи Ружинської громади.

 

Перше місце, разом з командою з м. Коростеня, розділила команда екологічного клубу «Гармонія» Ружинської гімназії в складі учнів 11-го класу  Багатько Олександри, Некторюк Анастасії, Бонюк Влади, Ярошенко Діани, керівник – Симон Тамара Олексіївна.

Третє місце виборола команда Топорівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у складі учнів 7-го класу Мельничука Артема, Мельничук Софії, Дзюбенко Ярослава, керівник – Потіха Оксана Олексіївна.

Фото без опису

Вітаємо переможців квесту та висловлюємо щиру вдячність керівникам команд та керівникам вищеназваних закладів освіти Вардецькому Григорію Миколайовичу та Медвецькій Тетяні Віталіївні за підготовку учнів.

Бажаємо успіхів у подальшому формуванні підростаючого покоління, дбайливого ставлення до природи та екологічної культури, а також нових перемог в захисті та збереженні довкілля.

Конкурс був організований  за ініціативи підрозділів освіти і науки, екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації спільно з комунальним закладом позашкільної освіти «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради.

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Анатолій Симон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних