Пошук

Долучайтеся до конкурсу «Кращі інклюзивні практики України-2021». ДЕДЛАЙН реєстрації учасників 28 березня

Дата: 22.03.2021 16:30
Кількість переглядів: 310

Херсонська обласна організація підтримки дітей із синдромом Дауна та їх сімей “Сонячні діти Херсонщини” оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України-2021».

Мета конкурсу — популяризація досягнень у сфері соціальної інклюзії, досвід подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

У конкурсі можуть взяти участь заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

За результатами минулорічного Конкурсу надруковано Збірник, у який увійшло 50 кращих інклюзивних практик України. Збірник розповсюджено на Фестивалі, що зібрав понад 200 учасників з різних куточків України. Інформування громади про такі практики та обмін досвідом – це важливі шляхи вирішення проблеми створення інклюзивного суспільства.

Ознайомитися з Положенням конкурсу та завантажити бланк заявки можна ТУТ.

Надіслати заявку на участь у конкурсі можна до 28 березня 2021 року на електронну адресу sunnydity@gmail.com

Результати конкурсу будуть оголошені під час фестивалю кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів», який відбудеться в травні 2021 року у м.Скадовськ Херсонської області. На захід будуть запрошені переможці та найяскравіші учасники конкурсу для презентації своїх практик і вручення нагород.

Довідково. Конкурс «Кращі інклюзивні практики України-2021» реалізується в рамках програми “Активні, громадяни” за підтримки Британської Ради в Україні.

Офіційний вебсайт Житомир ОДА

oda.zht.gov.ua/news/doluchajtesya-do-konkursu-krashhi-inklyuzyvni-praktyky-ukrayiny-2021-dedlajn-reyestratsiyi-uchasnykiv-28-bereznya/Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь