Пошук

До уваги мешканців громади!

Дата: 19.03.2021 15:22
Кількість переглядів: 406

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) №124 від 17.02.2021 року та рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Житомирської області від 3.03.2021 року запроваджено «червону» зону.

Фото без опису

18 березня 2021 р. Міністерство охорони здоров'я оновило карантинне зонування з урахуванням ситуації із захворюваністю на COVID-19. Наразі Житомирська область за індикаторними показниками  віднесена до територій з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки, тому залишається посилений контроль за дотриманням суб’єктами господарювання  протиепідемічних вимог та карантинних обмежень.

Шановні жителі Ружинської громади! З початку березня місяця почалося стрімке зростання кількості нових випадків зараження на COVID-19. Просимо  вас з розумінням віднестися до ситуації, яка склалася в громаді та в усьому світі загалом. Суб’єкти господарської діяльності,  які здійснюють свою  діяльність на території Ружинської громади –  червоний рівень епіднебезпеки продовжується. А це значить, що потрібно максимально дотримуватись усіх карантинних заходів. Дотримання температурного скинінгу при вході в приміщення, як для відвідувачів так і для персоналу до початку робочого дня, дезінфекцію приміщення та наявність засобів індивідуального захисту. Переконані, що разом ми впораємося з цим викликом. Сподіваємося на вашу підтримку і розуміння. Бажаємо усім здоров’я! Бережіть себе і своїх близьких!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь