Пошук

Проведення робочої зустрічі

Дата: 11.05.2023 16:11
Кількість переглядів: 292

  На базі Бердичівського районного сектору №2 філії ДУ «Центр пробації» в Житомирській області завідувач відділення соціальної роботи Комунальної установи «ЦНСП Ружинської селищної ради» Сябрук Н.С. спільно з начальником сектору №2 філії ДУ «Центр пробації» Пилипчук О.Р., директором та фахівцем із соціальної роботи КУ «ЦНСП» Вчорайшенської сільської ради Козлюк Н.С., Тищук О.В., спеціалістом бюро безоплатної правової допомоги Бондар М.С. провели робочу зустріч.

Обговорено питання співпраці, планування спільної роботи, порядок надання безоплатної правової допомоги та інших важливих питань.

Також проведено індивідуальні консультування з особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробувальним терміном, які перебувають на обліку в Бердичівському РС з метою профілактики протиправної поведінки та вчинення повторних злочинів.

Робота спрямована передусім на вирішення питання зменшення ризику випадків скоєння особами різновікових категорій повторних злочинів

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь