Пошук

Відділ комунальної власності та стратегічного розвитку управління ЖКГ Ружинської селищної ради повідомляє

Дата: 10.02.2023 14:36
Кількість переглядів: 91

  З 01 березня по 30 червня 2023 року в м. Житомир буде діяти «Школа підтримки малого та середнього бізнесу». Проєкт реалізовується за підтримки ГО Мондо (Естонія) в рамках проєкту «Для України», БФ Справжні українці і ГО «Вдоскональ себе». Даний проект розрахований на активних людей, які готові навчатися та розвиватися, відкриті до нових знань та вражень, готові обмінюватися досвідом та знаннями і щодня ставати кращою версією самих себе. Зокрема:

жінок та чоловіків з Житомирської області (та/або з довідкою ВПО), які мають бізнес-ідеї;

діючих підприємців з Житомирської області (та/або з довідкою ВПО). Школа діятиме 4 місяці та передбачатиме 5 навчальних модулів, які охоплюватимуть такі теми:

1. Юридична аспекти оформлення бізнесу.

2. Помилки в бізнесі.

3. Бізнес-моделі.

4. Лідерство в бізнесі.

5. Фінансовий менеджмент.

6. Маркетинг та комунікації.

7. Продажі в бізнесі.

8. Бізнес-планування.

9. Пошук кадрів.

10. Особисті фінанси.

Це дасть Вам змогу навчитися писати бізнес-плани, заповнювати звітність для податкової, визначитеся із формою власності, розберетеся в ключових бізнес-моделях, маркетингу та підбору персоналу. Також, ми зупинимося на основних аспектах трудового законодавства та роботі з кадрами.

Кожен учасник, який відвідав 90% усіх занять і виконав 75% усіх домашніх завдань, зможе взяти участь в конкурсі бізнес-планів і отримати грант в розмірі 1500 євро на розвиток свого бізнесу. Три найкращі учасники отримають грант в розмірі по 1500 євро.

Участь у проекті безкоштовна, іногородні учасники забезпечуються житлом в м. Житомир на період навчання. Для участі в проекті потрібно: 1. Заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_TvHfSLFJqjBqxssWhieYrwzsIeSi0xiVSjiwCGHwokNedg/viewform до 21 лютого 2023 року (18.00). 2. Пройти співбесіду (обраним учасникам зателефонує координатор та узгодить дату співбесіди). Запитання щодо участі можна надсилати на електронну пошту: improveyourself.zt@gmail.com з поміткою в темі листа «школа МСБ».

Фото без опису

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь