Пошук

Запрошуємо до участі у конкурсах проєктів

Дата: 27.01.2023 11:38
Кількість переглядів: 90

До уваги  суб’єктів господарювання!

Запрошуємо суб’єктів господарювання до участі у конкурсах проєктів

на отримання грантів для підтримки та розвитку підприємництва, а саме:

  • Конкурс грантів для кластерів малого та середнього підприємництва

Цей конкурс є частиною програми міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», одним із завдань якого є удосконалення інфраструктури розвитку МСП через надання підтримки кластерам України.

Мета конкурсу: підтримка зацікавлених кластерів в реалізації програм/проєктів/дій, спрямованих на підтримку розвитку та зміцнення кластерів, стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу, з особливим акцентом на просування експорту, стимулювання інновацій та діджиталізації, покращення державно-приватного діалогу, передачі технологій, а також залучення державних та іноземних інвестицій.

Максимальна сума гранту для кожного кластеру: 25 000 євро в гривневому еквіваленті.

Кінцевий термін подання заявок: 12:00  27.01.2023 в електронному вигляді на адресу: https://bit.ly/bdf-clusters.

         Програма спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Метою програми є створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

         Детальніше на сайтіwww.eu4business.org.ua.

  • Безкоштовна online-програма для жінок-підприємиць

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub оголошує про старт навчальної онлайн – програми для жінок-підприємиць UWE Hub 2.0, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» в межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Тренінгова програма покликана допомогти жінкам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерками. Програма проходитиме онлайн у лютому та березні 2023 року.

Навчальна онлайн-програма допоможе жінкам підприємицям перетворити власну бізнес-ідею у прорахований покроковий бізнес-план, готовий до запуску, пропрацювати виклики бізнесу пов’язані з масштабуванням, кризовим менеджментом та залученням інвесторів. Також, учасниці зможуть прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації і позитивний вплив у бізнес-модель та операційну діяльність.

Упродовж 6 тижнів учасниці відвідають 10 практичних онлайн-лекцій та додаткові воркшопи, почнуть працювати над індивідуальними бізнес-планами під керівництвом менторів та менторок зі всього світу, познайомляться з іншими успішними підприємицями та виведуть свій бізнес на новий рівень.

На завершення – Pitching Night із зірковими гостями, під час якого буде обрано 3 переможниці, яких буде нагороджено грантом на суму 4 000 доларів на оплату консультаційних та експертних послуг для посилення свого бізнесу.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити форму реєстрації до 5 лютого 2023 року включно за посиланням: https://www.uwehub.org/registration-form.

Деталі програми за посиланням: https://www.uwehub.org/program.

  • ЄБРР надає гранти на релокацію бізнесу

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) допоможе у релокації українських малих і середніх підприємств (МСП) з територій, що найбільше постраждали від російського вторгнення.

Допомога у розмірі €2,4 млн. від Швейцарії та Сполучених штатів Америки через Фонд сприяння малому бізнесу ЄБРР буде спрямована на покриття витрат бізнесу на релокацію у більш безпечні регіони.

Близько 80 українських компаній отримають до 30 000 євро кожна на відшкодування витрат, що не були попередньо плачені іншими організаціями, пов’язані з:

  • транспортуванням обладнання, сировини та готової продукції;
  • пакуванням, демонтажем, налагодженням, ремонтом, орендою та придбанням обладнання;
  • використанням приміщень: до одного місяця оренди, інженерні або ремонтно-будівельні роботи у приміщеннях для зберігання обладнання та виробництва.

Більш детально на сайті: https://www.ebrd.com/ebrd-ukraine-asb-sme-relocation-support.

Подати заявку на отримання грантових коштів можна до 31 січня 2023 року за посиланням: https://form.jotform.com/223342545115044.

  • Гранти від німецького Уряду на відновлення постраждалому від війни малому бізнесу

Понад 300 мікро- та малих підприємств, що постраждали внаслідок воєнних дій на території України, отримають гранти на відновлення в межах реалізації проєкту «Розвиток малого та середнього підприємництва: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу».

Проєкт впроваджується Міжнародною організацією з міграції у співпраці з міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та міністерством економіки України. Фінансування проєкту здійснюється Урядом Німеччини через Банк  розвитку KfW.

Метою проєкту є ефективна підтримка зокрема тих підприємств, які перемістили свій бізнес і постачають критично необхідні товари та послуги для внутрішньо переміщених осіб і громад, що їх приймають.

Мікропідприємства мають можливість отримати одноразові гранти на суму до 4 500 євро, малі підприємства – до 20 000 євро, підприємства-стартапи – до 7 500 євро.

Згідно з проєктом заплановано оголосити конкурс на постійній основі цієї весни.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь