Пошук

Як отримати компенсацію власнику приміщення?

Дата: 26.01.2023 09:00
Кількість переглядів: 114

Відділ комунальної власності та стратегічного розвитку управління ЖКГ Ружинської селищної ради нагадує, що громадяни України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень і безоплатно розміщують в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб мають право на отримання компенсації в розмірі 30,00 гривень за одну особу за добу.

Для цього, насамперед, власник повинен:

1. Зареєструвати своє житло за посиланням https://prykhystok.gov.ua/.

2. Не пізніше наступного дня подати заяву до органів місцевого самоврядування (виконавчого комітету), вказавши ім’я та по-батькові кожної з розміщених осіб та додаючи копії документів, що посвідчують їх особи. Тут можна Завантажити бланк заяви.

3. Звернутись до виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради за місцем розташування жилого приміщення для отримання грошової допомоги. Обов’язковою умовою є те, що особи, яких розміщують, мають бути заєстровані як ВПО. Власник житла збирає такі документи перед тим, як відвідати ОМС (виконавчий комітет ради):

• Копія документа, що посвідчує особу гостя-ВПО;

• Документ, який посвідчує особу власника житла;

• Реквізити банківського рахунку, на які буде перераховуватись компенсація. Власник житла отримує компенсацію на вказаний у заяві рахунок до 20-го числа місяця. Щомісяця до 5-го числа, власник обов’язково подає заяву згідно додатку 1 до постанови Кабінету Міністрів України, якщо він продовжує надавати житло ВПО.

prykhystok.gov.ua
Прихисток - прихисти своїх
Тисячі людей терміново евакуюються до більш безпечних регіонів.Більшість із них не має, де безпечно перечекати складні часи.Сьогодні всі ми маємо бути...
 
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь