Пошук

20000 гривень фіндопомоги для підприємців-ветеранів

Дата: 17.01.2023 16:11
Кількість переглядів: 96

Ветерани та члени їхніх сімей зможуть отримати одноразове грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи, придбаних після 24 лютого 2022 року. Проект з мікрофінансування бізнесу реалізує Український ветеранський фонд. Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір, дитина (у тому числі усиновлена) учасника чи учасниці бойових дій, а також загиблих захисників. Програма розрахована на 500 заявників. Максимальна сума відшкодування – 20 тисяч гривень на одну заявку. Усього на програму виділено 10 мільйонів гривень. Документами, що підтверджують факт придбання предметів та товарів, що безпосередньо пов’язані зі створенням належних умов для ведення заявником підприємницької діяльності, є: укладені належним чином договори, документи, що підтверджують дійсність отримання предметів та/або товару (акти приймання-передачі, видаткові накладні, фіскальні чеки тощо), документи, що підтверджують факт понесення заявником витрат на придбання предметів та/або товару (банківська виписка з рахунку, квитанція про придбання, фіскальний чек тощо). Для отримання відшкодування необхідно пакет копій документів:

паспорт заявника з пропискою;

виписку чи витяг з ЄДР про ФОП, чи самозайняту особу;

документ, що підтверджує статус ветерана: посвідчення УБД, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, посвідчення учасника війни;

документ, що підтверджує спільне проживання з ветераном до війни: свідоцтво про одруження чи свідоцтво про народження дитини;

документи, що підтверджують покупку після 24 лютого 2022 року для роботи бізнесу відповідно до КВЕДів. Надіслати свої документи із заявкою необхідно через відповідну форму за посиланням http://20000.mva.gov.ua/.

Заявки приймаються до завершення періоду воєнного стану. Документи розглядаються комісією у строк до 10 днів від подання заявки, після чого приймається рішення про надання коштів.

Якщо з будь-яких причин Ви не можете самостійно заповнити заявку або потребуєте консультацій, звертайтеся у відділ стратегічного розвитку та комунальної власності управління ЖКГ Ружинської селищної ради за адресою: Житомирська область, Бердичівський район, смт. Ружин, вул. Незалежності (Бірюкова), 2, каб. № 23 та № 24.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь