Пошук

Ружинську громаду відвідала мобільна команда ЮНІСЕФ із Бердичева

Дата: 12.01.2023 10:17
Кількість переглядів: 134

  Мультидисциплінарна мобільна команда, яка сьогодні працювала у нашій громаді, відвідала внутрішньо переміщених жінок з дітьми у с.Княжики, а також відвідали Зарудинецьку ЗОШ та вручили для дітей спортивний набір, крейду, інформаційні буклети.

Крім того, команда привезла для родин ВПО з малечею сімейні набори гігієни та вручила їх на нашій Точці Спільно. Під час візиту у громаду виїзна бригада також побувала у КУ "Центр надання соціальних послуг Ружинської селищної ради" , щоб поспілкуватися про актуальні потреби та ключові питання щодо роботи з ВПО.

Довідково:

Мультидисциплінарна мобільна команда – це команда швидкого реагування, яка надає соціально-психологічну допомогу постраждалим від війни у межах проєкту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди». Ініціатива реалізується МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Такі мобільні бригади працюють по всій Україні. На власному авто виїжджають до місць, де потрібна допомога, а також консультують постраждалих дистанційно – телефоном або за допомогою відеозв’язку.

До складу мобільної команди входять психолог, соціальний працівник, юрист та лікар. Робота такої бригади націлена на допомогу родинам з дітьми, які через повномасштабну війну в Україні змушені були залишити власні домівки. Серед основних послуг мобільних команд:

екстрене реагування та здійснення виїздів до постраждалих надання першої психологічної допомоги та психологічної підтримки;

юридичне консультування;

соціальна підтримка та соціальне обслуговування;

медична допомога (консультування, онлайн зв’язок з лікарями, перенаправлення до інших фахівців) тощо.

Разом до Перемоги!

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь