Пошук

У Ружинській селищній територіальній громаді діє орган приватизації житлового фонду

Дата: 14.09.2022 09:16
Кількість переглядів: 157

  Фото без опису У Ружинській селищній територіальній громаді діє орган приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Ружинської селищної ради. 

    Громадянам, які не скористались своїм правом на приватизацію житла, у якому постійно проживають, необхідно звернутись у кабінет 24 другого поверху адміністративному будинку Ружинської селищної ради по вулиці Бірюкова, 2 у смт Ружин.
  Громадянин, який виявив бажання приватизувати займану ним і членами його сім’ї на умовах найму квартиру (будинок) звертається в орган приватизації, де отримує бланк заяви та необхідну консультацію.
  Заяву підписують всі повнолітні члени сім’ї. Згода тимчасово відсутніх членів сім’ї наймача на приватизацію квартири (будинку) підтверджується письмово і додається до заяви.
  При оформленні заяви на приватизацію квартири (будинку) громадянин додає:
-довідку про склад сім’ї та займані приміщення (форма 2). У довідці вказуються члени сім’ї наймача, які зареєстровані та мешкають разом з ним, а також тимчасово відсутні особи, за якими зберігається право на житло, відомості про займані наймачем приміщення та їх площу згідно технічного паспорта;
-оригінал та копію технічного паспорта на квартиру (будинок, житлове приміщення в гуртожитку), виготовленого БТІ;
-копію документа, на підставі якого громадянин набув право найму квартири (будинку, житлового приміщення в гуртожитку) (ордер, рішення та інше);
-копії паспортів повнолітніх членів сім’ї, копії свідоцтв про народження дітей;
-для громадян, які зареєстровані (прописані) у житловому приміщенні після 1993 року, документи, де вони проживали до цього часу і документи про те, чи за попереднім місцем проживання не брали участі у безоплатній приватизації житла.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь