Пошук

Ось і закінчилась активна тритижнева робота пришкільних дитячих таборів

Дата: 27.06.2022 10:48
Кількість переглядів: 158

      Після кількарічних карантинних обмежень COVID -19 та обмежень воєнного часу, діти з неймовірним бажанням щодня бігли на подвір'я рідного навчального закладу, аби  побачитись із шкільною родиною, натішитись один одним, наговоритись, награтись та знову набратись терпіння перед розлукою уже літніх канікул.
     Три тижні активного відпочинку, сповненого цікавих мандрівок та пригод, яскравих емоцій та пізнавальних ігр швидко промайнули для 235 школярів Ружинської громади.
   Педагогічні колективи дев'яти навчальних закладів активно потрудилися, аби ці тижні діти провели приємно та з користю. До розважальної програми дітей з цікавими та пізнавальними темами долучилися також і Центр надання соціальних послуг, Центр культури і дозвілля,  Служба у справах дітей та, навіть, правоохоронні органи.
    Ранок молоді завжди починався з активної фізичної зарядки. З бадьорим настроєм, обіймами та радісними посмішками далі дітей поглинав вир захоплюючих майстер-класів, гумористичної ліги сміху, фейс-арту, брейн-рингів, різноманітних конкурсів, кастингів, розважальних шоу. Трудовий десант, творчі майстерні, тренінги, флешмоби, ігри, екскурсії та спортивні змагання знаходили найпрудкіших, найсмілевіших, найкреативніших, найрозумніших та най-, най-. Активна, бадьора, енергійна та запальна молодь демонтрувала високі як спортивні, так і розумові здібності. Карантин підштовхнув дітей до розвитку особистісних творчих здібностей. Молодь демонструвала неаби які танцювальні, спортивні та художні навики, тощо.
     Окрім того, діти долучились до волонтерської допомоги. Малювали малюнки на підтримку воїнів ЗСУ, які нині відстоюють кожного з нас на передовій та виготовляли для них обереги.
    В ігровій формі (квести, вікторини, екскурсії, лото) діти вивчали історію рідного краю та лікувальні здібності навколишньої рослинності.
     Кожен навчальний заклад намагався якомога насиченіше розробити програму відпочинку для діток і у них це гарно вийшло. Адже, як зазначили школярі, вони з нетерпінням будуть чекати наступної зустрічі аби знову у шкільному сімейному колі усім гуртом заспівати нашу, народну: "Ой, у полі червона калина.." тільки от вже під мирним блакитним небом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь