Пошук

Допомога від Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ

Дата: 02.06.2022 09:08
Кількість переглядів: 547

         Приємно, коли у найбільш скрутні часи українці не залишаються сам-на-сам зі своєю бідою. Вже понад місяць триває тісна співпраця Ружинської громади, за активної підтримки голови обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, з Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ.

     Спочатку, місяць тому, Ружинщина отримала благодійну гуманітарну допомогу від Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, яку було вручено родинам з дітьми із числа внутрішньо переміщених осіб, а також Ружинській центральній лікарні.

     А тепер, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, нова допомога від ЮНІСЕФ. У її виділення Ружинщині активно включився голова ОВА Віталій Бунечко. І, як результат, нова підтримка від ЮНІСЕФ у вигляді теплого одягу та гігієнічних наборів для дітей до 1 року, термостійких ковдр, ігрових та навчальних матеріалів для школярів та дошкільнят. Ця допомога стане корисною у проведенні дозвілля з дітьми в нашій громаді. Більше того, навіть сьогоднішній майстер-клас з виготовлення квітки в стилі канзаши, а також окремі розважальні заходи у ДНЗ «Казка» відбувалися також за підтримки ЮНІСЕФ.

     Відзначимо, що за фінансової підтримки ЮНІСЕФ на Ружинщині також розпочато реалізацію проекту "Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди", МБФ "Українська фундація громадського здоров'я". Головним завданням проекту є надання юридичних, медичних, психологічних послуг внутрішньо переміщеним родинам з дітьми. У рамках реалізації цього проекту Бердичівською мультидисциплінарною мобільною командою вже здійснено виїзд до Немиринецького старостинського округу, в якому спеціалісти поспілкувалися із родинами, що проживають в с.Княжики та с.Немиринці.

        Дякуємо, що є такі люди, які щиро допомагають тим, хто опинився в складних життєвих обставинах і потребує підтримки.

       Дякуємо за вашу допомогу!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь