РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про його стратегічну екологічну оцінку

Дата: 02.07.2021 15:39
Кількість переглядів: 402

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

            Повна назва – Детальний план території для реконструкції нежитлової будівлі та будівництва багатофункціонального готельно-ресторанного комплексу по вул. Прибережній,19 в с. Рогачі Ружинської селищної ради Житомирської області (далі– ДДП).

            Метою розроблення проекту “ Детальний план території для реконструкції нежитлової будівлі та будівництва багатофункціонального готельно-ресторанного комплексу по вул. Прибережній,19 в с. Рогачі Ружинської селищної ради Житомирської області є визначення принципових рішень планування території та майбутнього використання просторових ресурсів с. Рогачі, а також його окремих частин, які є місцями зосередження господарської активності. Реалізація визначених завдань Плану сприятимуть розробленню раціональної планувальної організації території, спрямованої на забезпечення сприятливих умов проживання населення, збалансованому використанню природних ресурсів,  вдосконалення інженерно-транспортної інфраструктури, охорону навколишнього природного середовища та культурної спадщини, забезпечення цивільного захисту населення і територій.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

            Ружинська селищна рада:

13601, Житомирська обл., Ружинський р-н, смт Ружин, вул. Бурди, буд. 44. e-mail: ruz_rada@ukr.net  тел. (041) 383 10 62

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

            Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення у процесі стратегічної екологічної оцінки Детального плану розпочато з 2 липня 2021 року – (дата опублікування повідомлення) і триватиме до 03 серпня 2021 року – (дата опублікування повідомлення + 30 днів)

            З проектом Детального плану та звітом про його стратегічну екологічну оцінку, можна ознайомитись на сайті Ружинської селищної ради:

https://ruzhynska-gromada.gov.ua/

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Надання письмових (або в електронному вигляді) зауважень та пропозицій до Ружинської селищної ради за адресою: 13601, Житомирська обл., Бердичівський р-н, смт Ружин, вул. Бурди, буд. 44. e-mail: ruz_rada@ukr.net  тел. (041) 383 10 62 або 13601, Житомирська обл., Бердичівський р-н, смт. Ружин, вул. Бірюкова, 2, e-mail: ruzhin_rada@ukr.net

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

 

Громадські слухання заплановані на 03.08.2021 о 10-00 за адресою: 13601, Житомирська обл., Бердичівський р-н, смт. Ружин, вул. Бірюкова, 2.

 

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Із Детальним планом території житлової та громадської забудови в с. Рогачі Бердичівського району Житомирської області, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, можна ознайомитись в Ружинській селищній раді: 13601, Житомирська обл., Ружинський р-н, смт Ружин, вул. Бурди, буд. 44, а також на офіційному сайті за посиланнями: https://ruzhynska-gromada.gov.ua/

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій: 13601, Житомирська обл., Бердичівський р-н, смт Ружин, вул. Бурди, буд. 44. e-mail: ruz_rada@ukr.net  тел. (041) 383 10 62 13601, Житомирська обл., Бердичівський р-н, смт. Ружин, вул. Бірюкова, 2, e-mail: ruzhin_rada@ukr.net

Відповідальна особа: Цехмейструк Анатолій Іванович

з) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Ружинська селищна рада

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: Підстави для проведення транскордонних консультацій відсутні.

 

Адміністрація селищної ради

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА, ДОДАТКИ
ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ


ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ
ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ
ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ
ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ
ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ (ОПОРНИЙ ПЛАН)

СХЕМА РОЗТАШУВАННЯ



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних