Пошук

Герої не вмирають!

Дата: 28.06.2021 07:07
Кількість переглядів: 674

 

Наполегливий та цілеспрямований, захоплювався спортом і був надійною опорою для своєї сім’ї. З перших бойових днів стояв на передовій, відважно захищав своїх побратимів.  Двічі був поранений та після лікування повертався на передову.

 

Йдеться про Олександра Закусило – щирого патріота своєї держави. 

Фото без опису

Сержант, номер обслуги мінометного взводу мінометної батареї другого аеромобільного батальйону 95-ї аеромобільної бригади 39-річний Олександр Закусило з Білилівки загинув під час антитерористичної операції у Слов’янську,  28 червня.

 Внаслідок обстрілу позицій українських силовиків з боку житлового кварталу Семенівки троє бійців АТО загинули і ще один отримав поранення. Одним з них виявився Олександр. У цю страшну звістку родина не вірила до останнього, але його мобільний уже мовчав… Чоловік загинув від прямого попадання мінометного снаряду в центр блокпосту, де відбивали атаку військовослужбовці.

14 березня 2015 — за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, відзначений — нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Вшануймо пам'ять нашого військового. Він віддав за усіх нас найцінніше, що мав, – своє життя. Тож давайте навіки збережемо пам'ять про нашого земляка в своїх серцях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь