Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 23.03.2021 18:45
Кількість переглядів: 1013

23 березня відбулось засідання виконавчого комітету Ружинської селищної ради.

Фото без опису

На засіданні розглянули 21 питання порядку денного. Члени виконкому прийняли рішення щодо погодження звіту про виконання бюджету Ружинської селищної ради та сільських рад за 2020 рік, про Порядок складання і виконання розпису бюджету Ружинської селищної територіальної громади.

 

Підтримано рішення про утворення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Ружинської селищної ради, затвердження її персонального складу та Положення.

 

Про проведення місячника благоустрою та про проведення щорічного огляду-конкурсу на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Ружинської територіальної громади доповідав Анатолій Цехмейструк –начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та будівництва. Було прийнято рішення про надання дозволу на розроблення детального плану територій земельної ділянки для реконструкції нежитлової будівлі та будівництва багатофункціонального готельно-ресторанного комплексу в селі Рогачі. Члени виконкому дали дозвіл на розміщення тимчасової споруди на власній земельній ділянці в смт. Ружин для провадження підприємницької діяльності згідно з паспортом прив’язки.

 

Начальник відділу юридичної та кадрової роботи Оксана Сокіл проінформувала про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна. Рішення було обговорено та прийнято.

 

Члени виконкому підтримали рішення про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП Ружинської селищної ради у частині реєстрації актів цивільного стану, послуг пенсійного фонду та земельних питань. Ці картки необхідні для внутрішньої роботи ЦНАПу.

 

Також члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення «Про погодження проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ружинської територіальної громади на 2021-2022 роки». Завідувач сектору міжнародного співробітництва та проєктно-інвестиційної діяльності відділу економічного розвитку, транспорту, міжнародного співробітництва, проєктно-інвестиційної та інформаційної діяльності Ліна Мамчур зазначила, що наразі в Програмі прописані загальні положення та плани розвитку по громаді. Селищний голова Людмила Біляк розповіла, що чіткий стратегічний план розвитку громади  буде розроблено після 6 місяців функціонування Ружинської територіальної громади. Депутати, старости та небайдужі мешканці можуть долучатися до розробки стратегічного плану розвитку, пропонуючи свої варіанти першочергових напрямків, які мають втілюватися в життя на теренах громади.

 

Було обговорено та прийнято рішення про створення комісії з питань надання одноразової грошової матеріальної допомоги та затвердження Положення про комісію з питань надання матеріальної грошової допомоги. Прийнято рішення про визначення відповідальних осіб та затверджено склад робочої групи, на яку покладено обов’язки з визначення потреб населення у соціальних послугах.

 

Члени виконкому затвердили розмір допомоги на поховання деяких категорій осіб та Положення про Порядок надання такої допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь