Пошук

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РУЖИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ, КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ

Дата: 16.04.2024 17:05
Кількість переглядів: 120

За результатами спільної наради з представниками правоохоронних органів, на території громади вирішено посилити контроль за дотриманням правил благоустрою та недопущення утворення несанкціонованих (стихійних) звалищ сміття, скидання будівельних та інших відходів у невідведених  для цього місцях.

Нагадуємо, що на території Ружинської селищної територіальної громади вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) здійснюється МКП «Господарник» та КУ «Господарник» РСР ЖО. Для селища Ружин та села Заріччя встановлені чіткі щомісячні графіки вивезення сміття.

Для обрізаного гілля дерев та чагарників, виконавчим комітетом визначена ділянка на сміттєзвалищі за межами с. Заріччя, куди обрізане гілля громадяни мають доставити самостійно. Складування гілля, побутового, будівельного сміття та інше засмічення територій загального користування ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ

Повторно застерігаємо, що за порушення норм Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою Ружинської селищної територіальної громади, до винних осіб будуть застосовані заходи адміністративного впливу та притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 152 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу на громадян від  20  до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50  до 100  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 1700 грн).
Інформація про порушників буде висвітлюватись у встановленому законом порядку.

Закликаємо до взаєморозуміння та неухильного дотримання правил благоустрою! Не перетворюймо своє помешкання на смітник!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь