Пошук

Трьох сержантів громади відзначено Подяками

Дата: 16.04.2024 12:03
Кількість переглядів: 67

Важкі кризові часи мають здатність виявляти у суспільстві справжніх нащадків українського козацтва - героїв сьогодення. Так сталося 2022 року, коли війна повномасштабним наступом увійшла у наші домівки. Українські добровольці та військові стали залізним щитом між цивілізованим світом і дикою ордою. Щодня наші хлопці та дівчата, під час виконання військових завдань, вкотре підтверджують, що українська нація – це не лише трудяги-хлібороби, а й мужні звитяжці та сильні воїни, здатні на великі подвиги!

Безмежно приємно, коли наших хлопців та дівчат відзначають за відмінну службу та непохитну силу духу, які крок за кроком допомагають країні наближати перемогу!

За сумлінність та високу боєздатність трьох молодших сержантів військової частини А 4080, мешканців Немиринець Валентина Яструбенка, Дмитра Перевознюка та Піснюка Сергія, що з Бистрика, відзначено
Подяками керівництва частини!

Наші захисники, ви - наша найбільша гордість! Дякуємо вам за мужність, професіоналізм і безстрашність! Ми вражені вашою незламністю! Нехай Господь завжди оберігає вас і допомагає досягти перемоги! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь