15 квітня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Ружинської селищної ради. На розгляд комісії було винесено один протокол про адміністративне правопорушення, що надійшов від комунального підприємства Білоцерківської міської ради.

Протокол складений відносно жителя Ружинської громади за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. Суть правопорушення полягала в торгівлі у невстановленому місці. Санкція вказаної статті передбачає накладення штрафу від двадцяти (340 грн.) до вісімдесяти (1360 грн.) неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Дослідивши протокол про адміністративне правопорушення та додані до нього матеріали, комісія, шляхом відкритого голосування, визнала громадянина, відносно якого складено протокол, винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 152 КУпАП та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

При вирішенні питання про накладання адміністративного стягнення, комісія врахувала норми чинного законодавства про адміністративні правопорушення, характер вчиненого правопорушення, а також ступінь вини правопорушника.

 

Відділ правового забезпечення Ружинської селищної ради

Фото без опису