Пошук

ТРАДИЦІЙНО ВЕСНЯНОЇ ПОРИ ПОЧИНАЄТЬСЯ МІСЯЧНИК З БЛАГОУСТРОЮ, ОЗЕЛЕНЕННЯ ТА ПОЛІПШЕННЯ САНІТАРНОГО СТАНУ РУЖИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 10.04.2024 11:03
Кількість переглядів: 40

ТРАДИЦІЙНО ВЕСНЯНОЇ ПОРИ ПОЧИНАЄТЬСЯ МІСЯЧНИК З БЛАГОУСТРОЮ, ОЗЕЛЕНЕННЯ ТА ПОЛІПШЕННЯ САНІТАРНОГО СТАНУ РУЖИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.
                 
Відповідно до рішення виконавчого комітету Ружинської селищної ради від 14.03.2024 №67 «Про проведення місячника з благоустрою на території Ружинської територіальної громади» з 14 березня по 14 квітня 2024 року проходить місячник з благоустрою та наведення належного санітарного стану в населених пунктах Ружинської селищної територіальної громади та участь в щорічній акції «За чисте довкілля».

Закликаємо долучитися до наведення належного санітарного стану мешканців громади, приватних підприємців, депутатів, фермерські господарства, підприємства, установи та організації.

Метою проведення місячника з благоустрою є забезпечення утримання території населених пунктів громади у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану.

Чистота й порядок у рідному селищі, селі завжди були справою не лише комунальних служб, але й усієї громади.

Селищна рада та її виконавчий комітет запрошує кожного прийняти участь у місячнику з весняного прибирання наших населених пунктів.
 

Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця



 І варто пам’ятати, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь