Відділ комунальної власності та стратегічного розвитку  управління житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, стратегічного розвитку, транспорту, містобудування, архітектури та будівництва Ружинської селищної ради  надає перелік актуальних  бізнес – можливостей, серед яких гранти, пільгові кредити, стажування, бізнес-інкубатори.

 

                                                                                                                                                  Гроші

 

 

Гранти до 50 000 євро на проєкти зі збереження культурної спадщини

Розробіть проект, який захищає культурну спадщину попри активні бойові дії, та                                    отримайте до 50 000 євро! Оцифруйте фольклорні твори, проведіть виставку                                                   сучасної української фотографії, навчіть реставраторів останнім трендам — у                                                                          вас буде цілий рік, щоб завершити проєкт. Заявки приймаються до 31 березня.

Читати і коментувати

 

Конкурс грантів «Будуємо майбутнє української логістики та експорту» від                                                       Проєкту USAID

Проєкт USAID «Економічна підтримка України» приймає грантові заявки в рамках Річного програмного запиту «Будуємо майбутнє української логістики та експорту».

Читати і коментувати

 

 

В рамках проекту ACCORD оголошується конкурс субгрантів для неурядових                                                  організацій

ГО «Інститут аналітики та адвокації» у співпраці з ГО «Технології Прогресу»                                                   оголошує прийом заявок на участь у конкурсі субгрантів для неурядових                                                             організацій у рамках проєкту «Accountability and Capacity-building for Customs                                                Oversight and Reform Development» (ACCORD) за фінансової підтримки                                                        Європейського Союзу. Кінцевий термін для подачі заявок: 28 квітня 2024 року                                                                    20.00 за київським часом.

Читати і коментувати

 

Vidnova Fellowship Ukraine 2024

Програма створена для фінансової та менторської підтримки тих, хто до                                                          повномасштабної війни працював у громадському, освітньому та культурному                                                                   секторі, був вимушений покинути домівку, але хоче повернутися в Україну та                                                                                відновити свою роботу. Заявки приймаються до 31 березня 2024 року.

Читати і коментувати

 

Читати і коментувати

 

Юрист/ка ЦЕДЕМ

Центр демократії та верховенства права шукає юриста/ку, який/яка працюватиме         з командою проєкту в адвокаційних кампаніях, що мають на меті покращення правового                                                  законодавства діяльності організацій громадянського суспільства (ОГС) та                                                  сприяють інституційному розвитку громадського сектору України. Заявки                                                                                                                до 18:00 29 березня 2024 року.

Читати і коментувати

 

Бухгалтер/ка в SAFEMed, USAID's Activity

Міжнародна неприбуткова організація Management Sciences for Health (MSH),                                                    яка реалізує в Україні проект «Безпечні, доступні та ефективні ліки для українців» (SAFEMed) за підтримки USAID, шукає Бухгалтера/ку. Кінцевий строк подання резюме: 30 квітня 2024                                                                    року.

Читати і коментувати

 

Міжнародний республіканський інститут (IRI) в Україні шукає офіс-менеджера/ку

Міжнародний республіканський інститут (IRI) шукає офіс-менеджера/ку для                                                                    роботи в офісі у м. Києві. Офіс-менеджер обіймає посаду початкового рівня в                                                              офісі МРІ та забезпечує підтримку всіх адміністративних завдань у головному                                                       офісі МРІ в Україні. Кінцевий строк подання резюме: 15 квітня 2024 року.

Читати і коментувати

 

NDI Ukraine is seeking Subgrants Assistant / Асистент/ка програми субгрантів

Національний Демократичний Інститут в Україні шукає Асистента/ку програми                                                      субгрантів для допомоги в управлінні субгрантами, включаючи присудження на                                                            місцевому рівні, фінансовий моніторинг, перегляд пропозицій щодо подання                                                                 додаткових присуджень. Кінцевий строк подання заявок: 3 квітня 2024 року.                 

         Джерело інформації: Ресурсний центр ГУРТ


                                                        

Читати і коментувати

 

Фото без опису