Пошук

ПРО ПРОВЕДЕННЯ МІСЯЧНИКА БЛАГОУСТРОЮ НА ТЕРИТОРІЇ РУЖИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.03.2024 15:19
Кількість переглядів: 107

Виконавчим комітетом Ружинської селищної ради 14 березня 2024 року прийнято рішення «Про проведення місячника благоустрою на території Ружинської територіальної громади».

Виконкомом вирішено, зокрема :

  1. Провести у період з  14 березня по 14 квітня 2024 року на території Ружинської селищної територіальної громади місячник із прибирання, благоустрою та поліпшення санітарного стану довкілля.
  2. КУ «Господарник» РСР ЖО, старостам вжити комплексних заходів, спрямованих на ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ,  прибирання та приведення у належний санітарний стан територій громади, парків, скверів, кладовищ, берегів водойм, узбіч доріг, територій підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, покращення санітарного стану об’єктів масового перебування і відпочинку населення, прибудинкових територій домогосподарств, очищення вулично-дорожньої мережі від грунтових наносів тощо.
  3. Керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, власникам житлових будинків та споруд провести належне прибирання, санітарну очистку, впорядкування, благоустрій прилеглих територій, парків, скверів та домоволодінь, провести підсів трави на зелених зонах та посадку молодих дерев.
  4. Рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій усіх форм власності створити відповідні комісії, розробити заходи з організації і проведення місячника благоустрою та проінформувати про вжиті заходи Управління житлово – комунального господарства, благоустрою, комунальної власності, стратегічного розвитку, транспорту, містобудування, архітектури та будівництва до 19.04.2024.

         Уповноваженим особам Ружинської селищної територіальної громади доручено застосовувати заходи впливу за порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів та адміністративні правопорушення в порядку, передбаченому чинним законодавством України  до фізичних осіб,  посадових осіб, керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, які не виконують покладені на них завдання з благоустрою.                            

 

 

 

 

Відділ житлово-комунального господарства

та благоустрою Управління ЖКГ Ружинської селищної ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь