Пошук

На базі Ружинського ліцею відбулися змагання з черлідингу

Дата: 01.03.2024 18:08
Кількість переглядів: 402

У перший день весни у Ружинській територіальній громаді на базі Ружинського ліцею відбулися змагання ІI (територіального) етапу з черліденгу серед команд закладів загальної середньої освіти в межах Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Черліденг – це вид спорту, який  поєднує елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастику, акробатику), а також командну підтримку та позитивні емоції. Основна мета черліденгу – це підтримка спортивних команд і створення позитивного настрою серед глядачів. До участі у змаганнях долучилися команди Білилівського, Зарудинецького, Мовчанівського, Ружинського, Ягнятинського ліцеїв, Березянської, Зарічанської гімназій, з числа учнів 4-6 класів.

Відкриваючи змагання присутніх привітав та побажав перемоги найсильнішому начальник відділу освіти Ружинської селищної ради Іван СЕМЕНЧУК. Змагання з  цього виду спорту проводяться в громаді вперше. Тож командам за короткий проміжок  часу вдалося підготуватися до яскравих виступів та продемонструвати свої вміння та навики. Гарні постановки, цікаві виступи, видовищні гімнастичні піраміди, танцювальні перебудови, яскраві костюми все це демонстрували наші команди дивуючи та вражаючи глядачів. Усі присутні дружньо аплодували та підтримували учасниць змагань.

За підсумками судівського оцінювання перемогу здобула команда Ружинського ліцею (керівник Стефанишин Марта Дмитрівна). ІІ місце у команди Березянської гімназії (керівник Галінський Володимир Миколайович), ІІІ місце - команда Ягнятинського ліцею (керівник Полторацька Таїсія Михайлівна).

Вітаємо наших юних, енергійних і талановитих черлідерок та їх наставників!

Зичимо наступних перемог у ІІІ (районному) етапі змагань! 

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість проводити спортивні змагання!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь