Пошук

Перемога в олімпіаді з англійської мови

Дата: 20.02.2024 12:13
Кількість переглядів: 440

Ружинщина багата обдарованою молоддю. Це майбутнє нашої країни, її надія та гордість. Ми раді інформувати про чергові здобутки підростаючого покоління.

          18 лютого здобувачі освіти Ружинської громади взяли участь у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Це було серйозне випробовування для юних філологів. Олімпіада проходила в  дистанційному форматі і складалась із трьох етапів. Перший тур – лексико-граматичні тести, другий – читання.  До ІІІ туру допускались учасники, які за результатами І, ІІ турів набрали не менше 50% від загальної суми балів І та ІІ турів. Отримавши завдання для ІІІ туру, що визначав рівень мовленнєвої компетентності учнів,  – дві теми-ситуації на вибір – учні мали лише одну хвилину для підготовки для відповіді.  Однак наших  це не злякало! Учениця 11 класу Ружинського  ліцею Крилова Ольга швидко зорієнтувалась і зуміла скласти граматично правильно роздум із більш як 20 речень. Швидко вибудував свою відповідь і здобувач освіти 9 класу Топорівського ліцею Тимошенко Димитрій – дев’ятикласники мали скомпонувати монологічне висловлювання якнайменше із 15 речень.  Ольга і Димитрій вибороли дипломи ІІІ ступеня.

          Щиро радіємо таким досягненням.  Нехай ця перемога стане ще одним доказом талантів і здібностей юних ружинців. Бажаємо не зупинятися на досягненому і прагнути розвиватися і пізнавати все більше.       Адже сьогодні для тих, хто  добре знає англійську мову, престижна робота, висока заробітна плата, визнання є реальністю.

          Успіхи в олімпіадах, конкурсах народжують почуття гордості не тільки за переможців цих змагань, а і  їхніх вчителів. Теплі слова вітання учительці англійської мови Ружинського ліцею Рябій Лесі Володимирівні, учительці Топорівського ліцею Семчук Галині Миколаївні.  Бажаємо, щоб у вас завжди були діти, заради яких хочеться працювати, творити, бачити результат роботи.

          Мирного і спокійного неба усім.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь